Mak saya suka Ostematrix dan AJHT Shaklee

Assalamualaikum dan selamat petang semua   :)

Mak saya ni memang susah nak makan vitamin sebab sangat banyak produk dan ubat mak dah makan.Dia lebih rela beli kat farmasi dan ikut apa doktor kata.Tak kisahlah tu , bermula pada satu hari dia kehabisan ubatan dia , so, apa lagi laju2 lah saya suggest shaklee...hehehe....saja2 je sebab banyak produk lain dia dah cuba kan , mula2 start esp kemudian b.complex , vita c ,alfalfa,ajht, ostematrix...tapi yang paling mak suka dan selalu dia repeat ialah ostematrix , AJHT dan ESP.

Tak kenal maka tak cinta kan , haha...sekarang habis je ostematrix,ajht , esp dia akan terus kata   " ada lagi tak ubat , ubat mak tu dah habis ".....hehehe....biasalah semua mak panggil vitamin tu ubat...so , lepas2 tu memang dia tak miss dengan 3 produk kesayangan dia tu...sebab dia akan lena tidur malam dan cergas bertenaga di siang harinya....  ;) senyum sampai telinga.

Kenapa ibu hamil perlukan omega ?

Kenapa Ibu Hamil Perlukan Omega-3 ?
Omega-3 ini penting untuk bayi dalam kandungan. Ianya bagus untuk berat badan bayi, dan ianya mencegah dari kehaliran pra-matang. Ianya bagus untuk perkembangan sistem saraf bayi tersebut. Pengambilan omega-3 boleh mengurangkan stress untuk ibu tersebut.

Omega-3 memang penting, khasiat minyak ikan ini memang terbukti untuk kesihatan, semua golongan dari kanak-kanak hinggalah dewasa. Apapun, Omega-3 sangat penting untuk ibu hamil , terutama yang sudak masuk ke trimester kedua dan seterusnya.