Dunia yang sementara

Check out @ZilawatiYunus's Tweet: https://twitter.com/ZilawatiYunus/status/526902912690057216?s=09

Soya pilihan ramai

Salam berhujung minggu semua, semua orang termasuklah saya sangat teruja nak cerita tentang keberkesanan ESP dan shaklee effect ke atas diri mereka dan keluarga mereka kan..hehehe....kali ini saya bawakan ekslusif untuk anda tentang penangan ESP pada mereka dan keluarga mereka. Yang pastinya, asal promo ESP aje masing-masing sangat teruja kerana ESP ni memang bagi penangan yang hebat pada setiap orang. Seronok boleh borong dan dapat share dengan ramai orang , untung orang ramai sebab bulan ni promosi HEBAT ESP , Beli 6 , anda akan dapat 7 canister  !!!






Ok jom kita kongsi cerita mereka tentang ESP.

Rahsia Ibu Dan Anak : CARA MENGATASI NAFAS BERBAU

Rahsia Ibu Dan Anak : CARA MENGATASI NAFAS BERBAU:   Masalah nafas berbau seharusnya diberi perhatian kerana ia mampu untuk mengurangkan keyakinan seseorang untuk berkomunikasi dengan...

Tragedi Oktober 2014

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua...senyum sokmo k...hehehe  :) :)


Shaklee dah popular sekarang ni , sebab ramai dah kenal produk shaklee ni....
terima kasih kepada anda yang sudi memberi sokongan selama ni ye....

Memang oktober ni ialah satu tragedi di mana Hot item kami iaitu ESP dan Mealshakes sedang offer berganda ganda. Memang seronok sebab jimat byk , boleh kongsi beli , selain tu ada juga tawaran hebat lain menanti anda tau...  :) :)
  
Mealshakes beli 3 free 1
ESP beli 6 free 1
ESP beli 6 dpt keahlian free seumur hidup
ESP beli 6 dpt bonus pd 15hb sept 2014


Kenapa Anak Cerewet Makan ? Takde selera nak makan ?

Kenapa Anak Cerewet makan ?

Ramai kanak-kanak suka memilih makanan. Akibatnya, lebih banyak makanan yang ditolak berbanding dengan yang dimakan. Jika itu halnya, adakah kuantiti yang diambil itu mencukupi?



susah makan, tiada selera makan


Apakah itu ANEMIA ?

Apakah itu ANEMIA ?

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua   :)

Hari ni saya nak sharing pasal ANEMIA. Apa itu ANEMIA kan...kalau tanya mak mak kita tentu dia tak faham....tapi bila kita terangkan....dia akan kata...ohh mak selalu kena macam tu , pening , rasa nak muntah , loya , macam nak pitam....kalau rasa macam tu memang tak boleh buat kerja apa...memang nak baring jek...ada kann...tapi adakah itu sebenarnya dinamakan ANEMIA ?   :)

 

Haid tidak teratur ? Apakah faktor-faktor dan punca-puncanya....

 Assalamualaikum dan salam Aidilfitri semua....hari yang ke 23 syawal...masih dalam mood raya kita...hehehe.Promosi GLA complex shaklee juga masih berlangsung , dengan pembelian 6 botol GLA , anda akan dapat free sebotol lagi...best kan...cakap pasal GLA , banyak rahsia GLA complex shaklee ni tau....tau kan....mesti la tau, sebab anda yang dah cuba mesti cakap terbaekk, power , super power....hahaha...tu yang customer saya selalu cakap la kan....hari ni nak cerita sikit pasal haid tidak teratur , harap perkongsian ni sedikit sebanyak dapat membantu anda yang mengalaminya   :)