Rahsia Susu Ibu Banyak

RAHSIA SUSU IBU BANYAK
======================

Hebatnya anugerah susu ibu. Semahal mana pun jenama susu formula masih tidak mampu menandingi khasiat susu ibu.

Namun, tidak semua ibu dapat menyusu anak semudah yang dijangka. Ramai yang mempunyai masalah Kurang Susu. Buat ibu yang tercari-cari supplement untuk membantu meningkatkan pengeluaran susu (milk booster) anda boleh mencuba set breastfeeding dari Shaklee.

SET MENYUSU BAJET

ESP adalah sumber protein terbaik untuk meningkatkan kualiti dan kuantiti susu ibu.

ALFAFA - Untuk ibu menyusu alfalfa membantu meningkatkan imunisasi, mengandungi kalsium dan bagi ibu-ibu yang menyusu ia blh membantu pengeluaran susu ibu.

OSTEMATRIX amat diperlukan dalam diet harian ibu yang menyusukan bayi. Keperluan kalsium untuk ibu menyusu adalah sebanyak 1000 mg sehari untuk memastikan proses penyusuan berjalan lancar.

* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat,menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.

Jom order , kami sedia membantu anda.

Sms/ whatsapp : 017- 759 8446 (zila yunus)
Rahsia ibu dan anak shaklee

Ostematrix bukan sekadar kalsium

♡♡♡ Rahsia Ostematrix Shaklee , ia bukan sekadar kalsium ♡♡♡
==============================================================

Ostematrix mengandungi gabungan sempurna “batu bata-dan-mortar“ untuk membina tulang yang kuat dan sihat.

☆1,000 mg (100% DV) kalsium unsur dari sumber alam semula jadi yang paling yang concentrated dan mudah diserap

☆400 mg (100% DV) magnesium untuk membantu menggabungkan kalsium ke dalam tulang dan membantu menguatkan tulang

☆400 IU vitamin D (100% DV) untuk merangsang penyerapan kalsium

☆Boron dalam jumlah yang disokong secara klinikal untuk membantu metabolisme tulang

☆Vitamin K membantu mengikat mineral untuk membentuk tulang

☆Mangan, copper, dan zink - co-factor yang mengaktifkan enzim yang membantu membina jisim tulang

OsteoMatrix juga membantu mengekalkan tekanan darah yang normal dan mengurangkan gejala PMS .Ia juga membantu dalam pengecutan otot dan transmisi saraf.

Kenapa anda perlu pilih Ostematrix Shaklee?
==========================================

♡Nutrien pembinaan tulang yang lengkap

♡Terbukti secara klinikal

♡Mudah ditelan dan mudah diserap badan

♡VITAMIN SEMULAJADI!

Jom dapatkan Ostematrix anda hari ni...kami sedia membantu , hanya :

sms / whatsapp  017-759 8446  (zila yunus)
Rahsia ibu dan anak shaklee

Get Clean Water Pitcher Shaklee

GET CLEAN WATER PITCHER SHAKLEE
====================================

- Adalah revolusioner baru penapisan sistem water filtration pitcher di sahkan oleh persatuan kualiti air WQA utk mengurangkan sehingga 99% lead, serta berpulu puluh bahan pencemar lain yg blh hadir dlm air anda dan mungkin berbahaya kpd kesihatan anda.

-Menggunakan blok pepejal karbon utk menapis dan membersihkan air anda.

-Setiap penapis air bersih mengendalikan 80 gelen air.

Mengapa Anda perlu memilih Get Clean Water Pitcher shaklee ? Ini kerana ia sangat...

SELAMAT
=========

-Menyingkirkan kandungan plumbum, byk bendasing lain,bahan cemar berbahaya yang mungkin terkandung dlm air.

MESRA ALAM
=============

-Get clean shaklee ini menggunakan sistem penuras jag air, di mana ia dpt mengurangkan timbunan sisa.
-Setiap penuras di perbuat drp arang tempurung kelapa yg tahan lasak dan baik terhadap alam sekitar.

HANDAL
========

-Menghasilkan 303 liter (80 gelen) drp setiap turasan yg mana 2 kali ganda lebih byk berbanding jenama lain.
-Mengurangkan bahan cemar yg mgkin wujud dlm air dan berbahaya kpd kesihatan anda.

PILIHAN BIJAK
=============

-Menjimatkan kos rakyat , byk membazirkan wang dgn meminum air botol.
-Dgn hanya beberapa sen seliter shja, ia dpt memberikan air yg bersih dan rasanya yg enak dgn meter bijak yg menandakan bilakah masanya utk menukar penuras nya.

Sms | whatsapp : 017 - 759 8446 ,hubungi kami utk info lebih lanjut  ;)

Susu Ibu Meriah Dengan Set Budget Double Booster

♡ Susu Ibu Meriah Dengan Set Budget Double Booster ♡
===============================================

Alhamdulillah kalau sebelum ni anak hampir reject direct feeding sebab susu sikit sangat. Tapi baru seminggu lebih amalkan ESP + Alfalfa Complex, anak dah mula mahu direct feeding semula. Tapi dengan syarat patuhi juga konsep Demand & Supply ya.

ESP
===

* Membantu meningkatkan penghasilan susu ibu kerana bertindak sebagai 'booster'
* Membantu badan ibu menghasilkan susu yang lebih pekat membuatkan anak lebihcepat kenyang dan kurang meragam
* Memberi tenaga kepada badan ibu terutama ibu dalam pantang dan ibu yang sibuk dengan tugas harian
* Kulit ibu dan bayi lebih halus, gebu, cerah dan anjal
* Sistem imun badan ibu dan anak meningkat

Alfalfa
=====

* Membantu meningkatkan penghasilan susu ibu kerana bertindak sebagai 'booster'
* Membantu memekatkan susu ibu
* Mengatasi masalah keputihan dan sembelit
* Bertindak sebagai perapat untuk hubungan intim suami isteri
* Meningkatkan sistem imun badan ibu dan anak

Hanya 2 produk tapi pelbagai manfaat pada ibu dan bayi.

Jom order laju2.. Konsultasi dan cara pengambilan yang betul akan diberikan beserta dengan produk

Zila yunus / whatsapp : 017 - 759 8446
Rahsia ibu dan anak shaklee


Khasiat Esp Untuk Ibu Hamil

♡ Khasiat ESP Untuk Ibu Hamil ♡
=============================

Ibu hamil perlu jaga kesihatan badan spy baby membesar dengan baik dan kesihatan ibu terjaga.

Kenapa ibu hamil perlu ambil ESP ?
=================================

ღ Menyediakan badan ibu untuk penyusuan susu ibu.
ღ Memberi tenaga spy ibu kurang letih dan tidak larat kadang-kadang akibat 'morning sickness' di awal kehamilan.
ღ Ibu susah sakit
ღ Berat naik terkawal dan lebih mudah atau cepat turun selepas bersalin
ღ Kulit ibu lebih halus & garis selulit pada kulit pudar.
ღ Boleh diminum berterusan sehingga selepas kelahiran bagi memulihkan luka dalaman.
ღ Membantu aliran darah ibu yang juga semakin bertambah.

Kesan kepada bayi ?
=====================

ღ Bantu tumbesaran bayi.
ღ Kulit bayi lembut, halus dan tidak mudah lekat parut
ღ Otot dan organ bayi terbentuk sempurna
ღ Membantu pertumbuhan plasenta, uterus, penghasilan susu ibu.

ESP sangat membantu menyediakan badan ibu untuk proses penyusuan yang lebih lancar lepas bersalin. Jadi jika anda sedang mengamalkan vitamin klinik/obimin, sekurang-kurangnya amalkan ESP untuk membantu proses penyusuan anda lepas bersalin nanti.

Jom order laju2.. Konsultasi dan cara pengambilan yang betul akan diberikan beserta dengan produk

Sms / whatsapp : zila yunus ( 017-759 8446)
Rahsia ibu dan anak shaklee

Cantik Awet Muda Dengan Shaklee

♡Cantik Awet Muda Dengan Shaklee♡
=================================

Nak kulit cantik tapi tak nak makan vitamin banyak-banyak? Nak kulit lembut cerah je tapi nak 1 supplement je? Nak nampak awet muda tapi tak nak belanja mahal-mahal?

Haa nak nak? Kalau nak jom amalkan ESP Shaklee. Kenapa penting nya ESP ni?

ღ ESP bekalkan protein untuk bina sel kulit ganti sel kulit rosak
ღ ESP bantu bina sel kulit ganti sel kulit mati di kawasan parut
ღ ESP mengurangkan kesan pigmentasi dan kedutan
ღ ESP menjadikan kulit tampak lebih sekata dan muda

Lagi?

ღ Kurangkan risiko kanser
ღ Kawal, naikkan atau turunkan berat badan (beza pada cara makan je)
ღ Beri tenaga harian, jadi anda tidak akan mengadu penat dan lesu balik dari kerja
ღ Atasi masalah gastrik

Nak kulit gebu, halus, cerah? Sms/whatsapp ya : 017- 759 8446 (zila yunus)

Merawat Hb Rendah ketika Hamil

Merawat Hb Rendah Ketika Hamil
============================
https://www.facebook.com/Ridasshaklee

Masalah Hb sering dihadapi oleh ibu hamil. Hb rendah berlaku apabila kepekatan darah merah kurang daripada biasa. Bagi ibu hamil masalah HB rendah, jangan dibiarkan berlarutan. Set ini InsyaAllah boleh membantu:

* Vitalea --> membantu pembentukan sel darah merah.

* B-complex --> mengandungi 8 kumpulan vitamin B termasuk folic asid yang membantu pembentukan sel darah merah

* Ostematrix --> ibu mengandung memerlukan kalsium bagi pembentukan tulang dan gigi bayi. Kalsium juga mengelak berlakunya kekejangan otot

* Vitamin C --> membantu meningkatkan ketahanan badan dan membantu badan menyerap zat besi dengan baik untuk pembentukan darah merah.

Risiko Hb Rendah
==============

* Mengakibatkan keguguran

* Berisiko untuk melahirkan bayi pramatang

* Bayi mati di dalam perut

* Bayi kurang berat badan

* Mudah diserang penyakit

* Menyebabkan tumpah darah ketika bersalin dan boleh meragut nyawa ibu dan bayi

Masalah Hb rendah boleh membahayakan kandungan dan ibu sendiri. Jadi jangan biar berterusan.

PM untuk info lanjut : 017-759 8446

https://www.facebook.com/Ridasshaklee