Joom kurus dengan shaklee

Jom Kurus Dengan Shaklee

Ada masalah berat badan? Tiada masa untuk rutin senaman harian? Tidak boleh kawal nafsu makan? Haa ni 3 masalah utama orang nak kuruskan badan. Anda juga? Kalau ya jom cuba amalkan Set Slimming Shaklee.

Apa kandungan Set Slimming Shaklee?
* Lecithin
* Herblax
* Cinch

Hanya dengan 3 supplement lengkap untuk proses 3B iaitu Bakar, Buang dan Bina. Bagus untuk orang yang malas bersenam dan kurang mampu kawal nafsu makan. Kenapa?

Lecithin
======
* Membakar lemak berlebihan dalam badan
* Menurunkan paras kolesterol
* Memberi rasa kenyang dan mengawal selera makan

Herb lax
======
* Detox membuang toksin yang menjadi salah satu punca utama diet gagal
* Detox membuang lemak yang dibakar oleh lecithin keluar dari badan
* Membantu pergerakkan usus secara semulajadi
* Mengempiskan perut
* Mengatasi masalah sembelit

Cinch
====
* Memelihara otot bagi meningkatkan pembakaran lemak
* Memelihara jisim otot agar badan tidak menggeleber apabila lemak berlebihan dalam badan hilang
* Mengawal nafsu untuk makan senang cerita rase kenyang jer
* Meningkatkan metabolisma.

Anda sudah tahu betapa hebatnya gabungan ketiga3 supplement shaklee ini. Jika anda sudah yakin, pe lagi jom la order. Harga berbaloi-baloi, kesannya pun woww mantap, meletop.

Anda juga tidak perlu risau tentang supplement shaklee kerana
* Dijamin halal
* Sentiasa selamat
* Berkesan
* Semulajadi

Sms /whatsapp untuk info lanjut :

Zila yunus | 017 - 759 8446
Rahsia ibu dan anak shaklee







Anda sakit kepala ? stress?




Stress atau tekanan sering berlaku terjadi pada diri kita sama ada dalam keadaan sedar atau pun tidak sedar. 

Banyak perkara disekeliling kita yang boleh menyebabkan tekanan seperti tekanan kerja, masalah kewangan, masalah keluarga, masalah kesihatan dan juga masalah berat badan serta pelbagai masalah lagi. 

Walau bagamanapun, kita terpaksa hadapinya dan tidak dapat lari dari segala macam masalah selagi kita hidup di dunia ini.


Benar , cara untuk meredakan tekanan adalah dengan mendekatkan diri dengan Allah dan menganggap segala masalah yang dihadapi adalah dugaan dari-Nya, tetapi untuk membantu badan agar tidak terbeban dengan stress, kita juga perlu mengambil makanan yang dapat membantu merehatkan badan kerana tekanan juga adalah penyebab penyakit DARAH TINGGI.


Sayangi Jantung Anda ! Coq Health Plus menguatkan jantung anda !


CoQ Health Shaklee yang TERBAIK
======================




1. Tulen, 100% bahan semulajadi. CoQ10 drp ekstrak yis. Menghasilkan CoQ10 yg sama dgn yg dihasilkan oleh badan (produk lain : menggunakan CoQ10 kurang berkualiti yg sintetik dr tobacco)

2. Mempunyai kombinasi dgn vitamin E dan The Hijau
(produk lain : hanya menggunakan sejenis CoQ10 sahaja)

3. Sistem penyerapan yg dipatenkan – penyerapan yg optimum dan efektif (produk lain : tidak mempunyai system penyerapan.


Omega bantu kulit jadi lembut , anjal dan bantu halang kedutan

Tahukah Anda ?

Minyak ikan atau fish oil yang kaya dengan omega 3 malah disertai dengan DHA dan EPA ini ditemui dalam kebanyakan ikan-ikan yang mahal seperti ikan salmon. Walaupun ianya popular sebagai suplemen yang membantu dalam mengurangkan risiko serangan jantung, kanser, darah tinggi, kolestrol dan bagus dalam membantu kesihatan otak, minyak ikan juga memberi kelebihan kepada kesihatan kulit kepada sesiapa sahaja yang mengambilnya.

Testimoni AJHT - terbukti berkesan hanya 10 hari saja.

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua   :)

Petang2 ni nak perkenalkan AJHT kepada semua.Ada testimoni hebat nak di share kan.Biar lah testimoni berbicara....wahh giteww...ia terbukti berkesan hanya 10 hari saja ! Tak percaya ,tak mengapa   :)





AJHT Shaklee Menyokong Kesihatan Sendi Berpanjangan

Shaklee Advanced Joint Health Tablet (AJHT) ialah satu formulasi proprietari yang menampilkan kombinasi bahan-bahan yang amat berkesan, yang dapat menyokong pergerakan, kelenturan sendi dan fungsi sendi yang sihat.

Ia dihasilkan dari ramuan aktif yang bertindak dengan pantas bagi menyokong makanan kesihatan yang diperlukan oleh sendi-sendi.

Shaklee Advanced Joint Health Tablet mengandungi ekstrak unique Boswellia aktif dengan paten tertunda, ekstrak Jagung dan nutrien penting lain termasuk Zink, Tembaga, Mangan dan Vitamin C untuk membantu meningkatkan keselesaan sendi dan pergerakan.
Dengan menggunakan tumbuhan dan bahan-bahan berasaskan mineral, Shaklee Advanced Joint Health Tablet ialah formula sayur-sayuran 100%.

 Ramai teruja , tak sabar2 nak baca testimoni  hebat ni kan....hehe...mari zoom ke bawah .

Kebaikan Zinc Complex shaklee

KEBAIKAN Zinc Complex

1.Meningkatkan sistem imun - membantu pengeluaran kelenjar thymus yang mengeluarkan T cells untuk menentang cancer dan menghalang infection penyakit.

2.Diabetis - membantu pengeluaran insulin dan mengekalkan fungsi insulin

3.kanser prostat
- pengambilan zinc dapat mengurangkan pembengkakan prostat sebanyak 70%

4.Ovulasi wanita
- wanita memerlukan zinc untuk ovulasi.
-zinc juga membantu pengucupan uterus membantu mengembalikan daya ketahanannya

5. Memperbaiki radang kulit - Pengambilan zinc dapat memperbaiki radang kulit seperti akne dan jerawat

6. Jerawat
- Zinc bertindak dengan mengawal selia jumpah testosteron dalam badan yang memainkan peranan dominan dalam menyebabkan jerawat.
-zinc juga menormalkan jumlah minyak kulit dan mengekalkan kulit yang sihat

7. Kelesuan kronik

8. Mengekalkan deria bau - mengekalkan deria bau yang sihat dan sensitif

9. Kemampuan seks lelaki - zinc yang secukupnya penting untuk keupayaan seks yang bertenaga dan meninggikan kiraan sperma

10. Gugur rambut / botak - zinc mengaktifkan 200 jenis enzim dan meransang regenerasi sel. Ini dapat memelihara pertumbuhan dan perkembangan sel

11. Membentuk kolagen - Zinc membantu pembentukan protein dan kolagen untuk pertumbuhan dan perkembangan kuku, kulit dan organ.

12. Penyembuhan luka yang cepat - zinc mempercepatkan pemulihan luka luar dan dalam dan memperbaiki alergy. .

12. Penyembuhan luka yang cepat - zinc mempercepatkan pemulihan luka luar dan dalam dan memperbaiki alergy.

13. Rabun malam.

Zila yunus | 017-759 8446
Rahsia ibu dan anak shaklee

Vitamin kesukaan saya - GLA Complex Shaklee

Rahsia GLA COMPLEX SHAKLEE
==============================

Antara suplement yang paling saya sukai ♡♡♡♡

1) GLA Complex Membantu Meningkatkan Peluang Untuk Hamil
==========================================================

Kita hanya merancang dan berusaha, namun ALLAH swt yang menentukan hasilnya.
Bagaimana GLA Complex membantu meningkatkan peluang untuk hamil?

Secara ringkas, GLA (asid gamma linolenik) sebenarnya membantu seseorang wanita itu untuk menghasilkan cecair serviks yang subur dan berkualiti (egg white cervical mucus). Cecair mukus ini sangat penting kerana ia membantu memudahkan pergerakan sperma ke tiub fallopian di mana ovum menanti untuk disenyawakan.

Selain daripada itu, dengan mempunyai kandungan GLA yang cukup, cecair mukus ini turut membantu meningkat jangka hayat sperma di dalam tiub fallopian sehingga 5 hari (inshaALLAH). Jadi, secara tidak langsung peluang untuk persenyawaan berlaku (dalam tempoh subur tu) pun turut meningkat walaupun suami dan isteri tidak bersama ketika itu.

2) GLA Complex Membantu Melegakan PMS (Sindrom Pra-Haid)
==========================================================

Antara perkara paling tak best semasa PMS ialah senggugut, betul tak? Salah satu sebab kenapa kaum wanita mendapat sindrom ini ialah kerana kekurangan asid gamma linolenik ini di dalam tubuh. Jadi, dengan mengamalkan GLA Complex inshaALLAH akan membantu mengurangkan ketidakselesaan ketika PMS ini.Saya syorkan ambil GLA Complex bersama Ostematrix dan B Complex.

3) GLA Complex Membantu Mencantikkan Kulit Wajah
=================================================

Istimewanya GLA Complex daripada Shaklee kerana ia turut diperkaya dengan vitamin E yang terkenal sebagai vitamin untuk kecantikan kulit. Dengan fungsi GLA Complex sendiri yang membantu mengatur fungsi hormon dalam tubuh, kehadiran vitamin E ini menjadikan kulit anda tampak lebih lembab, mengurangkan jeragat, tiada lagi kilauan minyak dan berseri-seri.

4) GLA Complex Untuk Kesihatan Jantung
=======================================

GLA mengandungi lemak Omega-6 yang dipercayai membantu menurunkan paras kolestrol ‘jahat’ (LDL) dalam badan, meningkatkan paras kolestrol ‘baik’ (HDL); mengurangkan mendapan kolestrol pada dinding arteri (dengan bantuan vitamin E) dan merupakan lemak tidak-tepu yang membantu mencairkan lemak-tepu.

5) GLA Complex Untuk Awet Muda
================================

Tahukah anda mengapa ramai kaum wanita sangat sukakan suplemen EPO(Evening Primrose Oil)?

Jawapan typical ialah ‘nak awet muda’. Memang betul.

Hakikatnya, GLA Complex yang terkenal dengan jolokan nama ‘EPO Shaklee’ ini ternyata memberi kesan lebih hebat inshaaALLAH. Dengan kandungan GLA yang dua kali ganda EPO normal, ditambah dengan vitamin E dan minyak bunga matahari .. semua ini bersifat anti-oksida, free-radicals, immune-system dsb .. membantu tubuh lebih sustain. Hormon prostaglandin yang terhasil dengan cukup juga sebenarnya merupakan pertahanan semulajadi tubuh terhadap penuaan.

Bestkan , sebab tu saya sgt2 suka Gla complex , dan saya sgt2 syorkan utk wanita wanita hebat di luar sana supaya mengamalkannya.Banyak testimoni hebat2 nak saya sharekan nanti.sekian dulu ye   ;) ;) ;)

Utk set pelangsingan, set hamil, set berpantang, set penyusuan, set kecantikkan, set kesuburan , kami sedia membantu anda dan jangan segan2 hubungi kami :

Zila yunus | 017 - 759 8446
Rahsia ibu dan anak shaklee